POLGENT-G OÜ | Pärnu mnt 142, 11317 Tallinn | Tel: 655 6995 | info@polgent.ee
Liimid ja teibid 2022-06-06T11:00:58+00:00

LIIMID JA TEIBID

Muutke tootmine kiiremaks ja lihtsamaks ning tooted tugevamaks ja kergemaks kasutades 3M™ tööstusteipe ja liime.

LIIMID JA TEIBID – 3M

Vähendage toodete kaalu, müra, vibratsiooni ja tootmiskulusid ning tõstke töö tootlikkust. Mehaaniliste kinnitusvahendite (kruvide, poltide, neetide) ebavajalikkusest tulenevalt ei pea ka puurima, augustama ning ostma kinnitusvahendite rakendamiseks vajalikke seadmeid.

Meie poolt pakutavad liimid ja teibid on nii unikaalsed, et kinnitavad isegi terase alumiiniumile, klaasi klaasile, vinüüli vahtplastile, klaasi plastikule, libeda plasti õlisele pinnale ning EPDM kummi keraamikale. Leiame igale materjalile sobiva lahenduse!

3M Industrial Adhesives help companies worldwide improve product performance and appearance, and increase production efficiency.

Our products are the result of more than 50 years developing and applying adhesive technology to solve the real world challenges of companies that need to design and build more competitive products.

Acrylic Foam Tapes Company

AFTC Europe & Middle East BV on peakorteriga Meerssen-is Hollandis resideeruv ettevõte, mis toodab kahepoolseid kvaliteetseid ning soodsaid akrüülavahtteipe tööstuslikuks ja kodukasutuseks . Sellised teibid sobivad väga paljudeks aplikatsioonideks erinvates tööstusharudes ning ka kodustes tingimustes. Ettevõtte toimetab ca 100 edasimüüja abil rohkem kui 60 riigis üle maailma ja temast on saanud üks suurimaid kahepoolsete akrüülvahtteipide tootjaid.

Power Adhesives

40 aastase ajalooga Power Adhesives Ltd on üks Euroopa juhtivaid kõrgekvaliteediliste kuumliimide ning nende kasutustarvikute tootjaid. Power Adhesives tooteid turustatakse peamiselt TEC™ ja TECBOND™ kaubamärkide all.
Kõrgetasemelise tootmississeseade kasutamine UK-s asuvas tehases võimaldab pakkuda toodetele kõrgeimat kvaliteeti, mis on saanud TEC™ ja TECBOND™ märksõnaks. Pidev arendustöö toodete kallal ja investeerimine tootmisinventari, on võimaldanud seni ja võimaldab ka edaspidi hoida Power Adhesives Ltd-l omas segmendis turuliidri positsiooni Euroopas.